четвер, 30 вересня 2010 16:09

Змусити чоловіка зізнатися у зраді можна під час сну - вчені

Змусити чоловіка зізнатися у зраді можна під час сну - вчені

Команда британських експертів провела ряд експериментів, під час яких було встановлено, що представників сильної статі можна змусити розповісти про любовні пригоди.

Причому вони не будуть знати, що зізналися у своїх гріхах, пише Raut.ru.

Вчені з Лондонського університету виявили механізм, який відкриває чоловічі таємниці уві сні.

Багато досліджень з'ясували причини, які змушують чоловіків і жінок розмовляти уві сні.

А тепер фахівці впевнені, що можна контролювати діяльність головного мозку за допомогою певних дій, коли людина перебуває у владі Морфея.

У процесі сну виникає момент, коли майже всі нейронні структури загальмовуються, особливо якщо немає сторонніх подразників, таких як шум автомобілів, включене світло або цокання годинника.

Саме в цей час можна ставити питання, на які будуть дані виключно відверті відповіді.

Але є дві важливі умови і одна перешкода, яка може спотворити результат.

Перше - людина не повинна хворіти ніяким психічним, нервовим захворюванням або знаходитися під впливом стресу та його наслідків. Друге - вона повинна лягти спати не пізніше 8 години вечора.

І третє - визначити фазу повного розслаблення можна лише спеціальним приладом.

На жінок подібні дії не спрацьовують, що спантеличило медиків. Після чого вони вирішили продовжити роботу, щоб знайти слабке місце і у жінок.

А попрацювати є над чим, адже ще в 2007 році дослідження показало, що приблизно кожна третя жінка зраджувала своєму постійному партнерові з колегами по офісу, проте лише 7% підозрюють свого чоловіка або молоду людину в інтрижках на робочому місці.

У жінок при тому менше шансів бути обманутою, але тільки за умови, якщо партнер дуже розумний. Чоловіки з високим інтелектуальним рівнем менше схильні до подружніх зрад.

Цей факт встановила наукова група з знаменитої Лондонської школи економіки цієї весни.

Разом з тим, якщо зрада відбулася в публічній сім'ї,  це може спричинити проблеми в кар'єрі.

Не менш небезпечна зрада і в сім'ях звичайних людей. Особливо, якщо одна з половинок відрізняється підвищеним почуттям ревнощів.

Тоді зрада і зовсім чревата рукоприкладством, а часом і вбивством.

Зараз ви читаєте новину «Змусити чоловіка зізнатися у зраді можна під час сну - вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі