пʼятниця, 14 грудня 2007 14:54

Злодії викрали у принца Чарльза 250 гусей

Злодії викрали у принца Чарльза 250 гусей

C ферми, що поставляла птахів для компанії принца Чарльза The Duchy Originals, вкрали 250 білих гусей, призначених для продажу перед різдвом, пише в середу 12 грудня The Telegraph.

Крадіжка відбулася 30 листопада, проте про неї було оголошено лише близько двох тижнів опісля. Злодії помістили дорослих гусей у вантажівку, а сарай, де залишалися близько 800 гусят, підпалили.

Сімейна пара - власники ферми не змогли згасити пожежу. Збиток від дій злодіїв склав близько $50 тисяч. Більш того, The Duchy Originals вимушена була відмінити всі замовлення на різдвяних гусей.

Власниця в інтерв"ю виданню назвала крадіжку "низьким, злобним діянням" і повідомила, що її родина через перенесену моральну травму більше не має наміру вирощувати гусей. Вона розповіла, що написала принцові Чарльзу лист, в якому повідомила про це рішення. У відповідь від імені принца родина господині ферми одержала лист зі співчуттями, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Злодії викрали у принца Чарльза 250 гусей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі