середа, 20 червня 2007 15:53

Злодії обікрали Колегію адвокатів та офіси двох партій на Чернігівщині

Співробітники Управління з боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернігівській області знешкодили злочинне угруповання з п"яти осіб. Про це повідомляє прес-центр МВС у Чернігівській області.

Наразі встановлено, що з 2004 по 2007 роки зловмисники вчинили 10 злочинів, серед яких розбійний напад та дві крадіжки вогнепальної зброї. Серед інших злочинів у скоєні яких зізналися затримані, це кражідки оргтехніки та грошових коштів з офісів чернігівської обласної організації партій "Народний Рух України за єдність" (січень 2006 року) та "Української народної партії" (березень 2006 року). А також крадіжка офісної техніки, майна та грошових коштів з приміщення місцевої Колегії адвокатів (лютий 2006 року).

Зараз триває слідство та перевірка причетності затриманих зловмисників до скоєння аналогічних злочинів як на території Чернігівської області, так і в інших регіонах України.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Злодії обікрали Колегію адвокатів та офіси двох партій на Чернігівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі