пʼятниця, 01 серпня 2008 15:16

Злочинець посміхався, вбиваючи 19-річну дівчину

Пізно ввечері у Кривому Розі невідомий побив 19-річну дівчину. В результаті чого постраждала ледь не загинула. Дівчині вчасно допомогли. Втім, її кривдник досі на волі.

Інцидент стався у Жовтневому районі Кривого Рогу біля одного з будинків на вулиці Ватутіна, дівчина поверталася з магазину. До будинку не дійшла метрів 20. Хтось вибіг із темряви і взявся її лупцювати.

Андрій, наречений постраждалої розповів, що жінка-свідок почула крики, підбігла і злякала нападника.

Тим часом підбіг інший чоловік. Коли побачив закривавлену дівчину, викликав швидку та міліціянтів. За словами Андрія, життя його коханої висіло на волосині. Парубок говорить: іще трохи, і її могли забити на смерть. За словами оперативників, цей злочин не має логічного мотиву, злочинець не намагався пограбувати жертву.

Зараз постраждала зрідка приходить до тями. Вона всього боїться і постійно згадує, що нелюд бив її та усміхався. Рідні припускають, що дівчина стала жертвою маніяка. Адже той лупцював її і тягнув у кущі. Про це свідчать криваві сліди на асфальті.

Лікарі називають стан пораненої тяжким. У місті тим часом подейкують про появу секти, новобранці якої мають шукати жертву і забивати їх на смерть. У міліції заспокоюють: схожих випадків не було, і просять людей не надто хвилюватися.

Олександр Гайовий, керівник відділу Жовтневого РВ міліції м. Кривого Рогу: "Про маніяків говорити рано. Ми працюємо, і лякати населення рано. З приводу секти - це на рівні чуток. А з приводу тілесних пошкодженню, то люди б"ються і битимуть один одного, як це не сумно звучить. Кожен випадок побиття індивідуальний, і розслідувати їх потрібно по-різному".

За інформацію, що допоможе слідству, обіцяють винагороду: 8 (0564) 92-40-75, 40-32-75, 40-32-78, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Злочинець посміхався, вбиваючи 19-річну дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі