середа, 11 квітня 2007 15:16

Злочинцям загрожує 15 років в"язниці за викрадення підприємця

Викрадення людини, захоплення заручників, бандитизм, незаконне зберігання зброї, здирництво і грабіж. Відразу по восьми статтях кримінального кодексу обласна прокуратура пред"явила звинувачення харків"янинові і двом полтавчанам. У грудні минулого року вони викрали харківського бізнесмена.

За звільнення зажадали мільйон доларів. Кілька днів тримали чоловіка в одному з гаражів міста, били. Коли зрозуміли, що заручнику ніде узяти мільйон, погодилися на 200 тисяч доларів.

Як гарантію, що підприємець принесе гроші, узяли в заручники 19-річного сина.

- Річ у тому, що син приїхав тільки тому, що вони сказали: "Або він сам спокійно приїде, або ми його привеземо, і тоді все буде набагато гірше". Тому було ухвалено таке рішення - зараз я розумію, що єдино правильне, - говорить постраждалий підприємець.

Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю знайшли підозрюваних через кілька днів. При собі у викрадачів була зброя і частина грошей. Максимальний термін, який загрожує звинуваченим, - якщо суд визнає їх провину - 15 років позбавлення волі, передає Медиапорт.

Зараз ви читаєте новину «Злочинцям загрожує 15 років в"язниці за викрадення підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі