четвер, 25 лютого 2021 12:59

"Живу в неймовірній напрузі" - дизайнеру вуличного театру на операцію потрібно 110 тис. грн

Автор: Фото надане Оленою Краснюк
  54-річна Олена Краснюк з Черкас потребує заміни штучних зв’язок лівого коліна. Лікування коштує 110 тис.грн.
54-річна Олена Краснюк з Черкас потребує заміни штучних зв’язок лівого коліна. Лікування коштує 110 тис.грн.

54-річна Олена Краснюк з Черкас потребує заміни штучних зв'язок лівого коліна. На операцію та реабілітацію потрібно 110 тис. грн.

"У 17 років я отримала травму. Це трапилося у спортзалі на фізкультурі. Ми стрибали через "козла". Коли я перестрибнула, впала і відчула в лівому коліні хрускіт. Це було схоже на звук, коли переломити віника. Швидка допомога доставила мене в травмпункт. Обстеження показало, що порвані зв'язки. Мене прооперували і поставили штучні. Усі ці роки я не могла носити взуття на каблуках, бігати чи навіть швидко ходити. Останнім часом коліно почало ще більше турбувати, набирається рідина. Обстеження показало, що рідина темного кольору. Її періодично видаляють. Але вона набирається знову, бо повністю викачати неможливо. Лікар каже, що потрібна термінова заміна штучних зв'язок на імплант. На операцію та реабілітацію треба 110 тисяч гривень. Я є дизайнером і костюмером вуличного театру "Джайра". На даний період позбавлена можливості не те, що працювати, а й пересуватися. Для мене проблема навіть вийти на вулицю, бо мешкаю на 5-му поверсі. Живу в неймовірній напрузі, бо для мене це непідйомна сума. Я змушена звернутися до друзів та небайдужих людей. З величезною надією і вдячністю сподіваюся на допомогу", - розповіла Gazeta.ua Олена Краснюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мамо, що з тобою, де твої коси?" - молодій матері на лікування раку молочної залози потрібна допомога

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 5168 7554 2351 4286 - Краснюк Олена Борисівна.

Зараз ви читаєте новину «"Живу в неймовірній напрузі" - дизайнеру вуличного театру на операцію потрібно 110 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі