понеділок, 19 лютого 2007 15:00

Житло для постраждалих від "Еліта-Центр" збудує Київміськбуд

Холдингову компанію "Київміськбуд" визнано переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва житла для постраждалих від афери "Еліта-Центр".

Згідно з умовами конкурсу, холдингова компанія "Київміськбуд" побудує за адресами: пр. Героїв Сталінграду, 66, пр. Маяковського, 1/3 і на перетині вулиці Вірменської та Харківського шосе житлові будинки.

Всього планується за цими адресами побудувати 47,5 тис. кв. м житла, а 25% буде передано постраждалим від діяльності "Еліта-Центр".

За інформацією виконувача обов"язків заступника голови КМДА Дениса Басса, у найближчий тиждень буде напрацьовано договір між будівельною компанією та столичною владою, а також видано відповідне розпорядження через міську адміністрацію, і вже наступного місяця "Київміськбуд" зможе розпочати зведення будинків.

"Київміськбуд" заручився та гарантував, що побудує зазначені будинки у визначені терміни, тобто не пізніше 3-х найближчих років. Але навіть цей термін компанія готова зменшити до 1,5 роки.

У результаті будівельної афери "Еліта-Центр" у Києві постраждали понад 1,5 тис. осіб. За даними міліції, ця компанія укладала з громадянами договори про пайову участь у спорудженні будинків у різних районах столиці, проте будівництво за цими адресами не велося.

Досудове слідство встановило факти подвійного й потрійного оформлення договорів на одні й ті самі квартири. Загальну суму коштів, які були одержані шахраями, міліція оцінює в 400 млн грн, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Житло для постраждалих від "Еліта-Центр" збудує Київміськбуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі