вівторок, 07 серпня 2007 14:28

Зіткнення двох вантажівок і Таврії під Луцьком

Під час дорожньо-транспортної пригоди, що сталася сьогодні вранці під Луцьком, внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула одна особа, ще троє зазнали травм.

Як повідомили у Центрі зв"язків із громадськістю УМВС у Волинській області, аварія сталася на автодорозі Луцьк-Львів поблизу села Баїв Луцького району. За словами очевидців, вантажівка марки "Рено" під час руху втратила запасне колесо. Водій не зміг впоратися з керуванням, і на великій швидкості зіткнувся з автомобілем "КамАЗ", у якого вибив задню вісь причепа разом із колесами. У цей момент на дорозі з`явився легковий автомобіль "Таврія", який передньою частиною кузова в`їхав у "Рено".

Водій "Таврії" загинув відразу на місці пригоди. Його 15-річний син зазнав травм, і на даний момент перебуває в лікарні. Водії вантажівок тяжких травм не зазнали, їхній стан зараз задовільний.

Начальник відділу з розслідування ДТП при слідчому відділі УМВС України у Волинській області Володимир Рущак поки не зміг повідомити деталі аварії, адже причина зіткнення та його винуватці наразі з"ясовуються. За даним фактом буде порушено кримінальну справу.

Учасники ДТП відмовилися давати будь-які коментарі, зважаючи на свій шоковий стан. Остаточну причину аварії наразі з"ясовує Державтоінспекція, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Зіткнення двох вантажівок і Таврії під Луцьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі