четвер, 31 січня 2008 19:48

Жителі вулиці самі зробили "лежачих поліцейських"

Посеред вул. Святомиколаївської у Чернігові з"явилися два бетонні горби. Вони не позначені дорожніми знаками і не пофарбовані у жовто-чорний колір. Але тепер водії швидше за 30 км/год. вулицею не їздять.

— Можете написати, що я зробив цього "лежачого поліцейського", — каже 42-річний Ашот Нуншикян зі Святомиколаївської. — У всіх є діти. Вуличка вузька, тротуарів немає. По ній ходить чимало народу з Валу на Красний Міст. Ідуть на заняття студенти педуніверситету та кооперативного технікуму. А машини на цьому 250-метровому відрізку розганяються до 70 кілометрів на годину.

Жителі вулиці писали звернення до міського голови, просили щось зробити, аби обмежити швидкість авто. Реакції не було. Тоді кілька господарів принесли цемент, щебінь і зліпили двох "поліцейських". Люди знають, що це незаконно. Мають бути знаки, що попереджають про бугри на дорозі. Кажуть: нехай влада їх і встановлює.

Такого ж "лежачого поліцейського" зробили жителі вул. Орджонікідзе.

Гумові "поліцейські" в Чернігові встановлені біля кількох шкіл і міської ради.

Зараз ви читаєте новину «Жителі вулиці самі зробили "лежачих поліцейських"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі