вівторок, 11 листопада 2008 15:34

Жителі Непалу побачили реінкарнацію Будди (ФОТО)

18-річний непалець, якого вважають реінкарнацією Будди, знов з"явився на публіці, повідомляє AFP. На проповідь до нього зібралися близько 10 тисяч чоловік.

Рам Бахадур Банджан (RamBahadurBanjan) був неофіційно оголошений реінкарнацією Будди в 2005 році. Вважається, що він може місяцями жити без води, їжі і сну. У березні 2007 року його прихильники оголосили, що в найближчі три роки Банджан медитуватиме в підземному бункері. Проте після цього його кілька разів бачили на публіці.

В понеділок, 10 листопада, Банджан прочитав 45-хвилинну проповідь, яка, за даними AssociatedPress, була присвячена миру. Він також заклиав відмовитися від дискримінації. За свідченням очевидців, Банджан був одягнений в біле і виглядав цілком здоровим.

Жителі Непалу і Індії, що приїхали подивитися на реінкарнацію Будди, після проповіді пожертвували декілька тисяч доларів.

"Новий Будда" планує публічно виступати щодня до 18 листопада. Після цього він має намір повернутися до медитації в джунглях.

З моменту першої появи Банджана на публіці ченці буддистів розійшлися в думці, вважати його реінкарнацією Будди, чи ні. Офіційна влада так само до цих пір не оголосили про визнання в Банджані втілення Будди. Проте, місцеві жителі поклоняються йому.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Непалу побачили реінкарнацію Будди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі