вівторок, 29 травня 2007 12:11

Жителі Бобруйська стали на захист еротики

Бобруйському кабельному телеканалу "Веста" заборонили трансляцію після 23:00, оскільки в цей час демонструвалися фільми відвертого змісту. Рішення, як пише Telegraf.by з посиланням на начальника ідеологічного відділу Бобруйського міськвиконкому Олександра Маркачова, прийняли після скарги місцевого пенсіонера, який поскаржився до адміністрації президента республіки.

Проте відразу ж після закриття показ після 23:00 місцеві жителі стали дзвонити до адміністрації міста з проханням відновити показ еротики.

- Дзвонять літні люди, які говорять, що хотіли б дивитися ці передачі. Дзвонила молода пара, сказали, що їх особисте життя припинилося, як програму відключили!, - розповів Маркачов.

У свою чергу в іншому білоруському місті - Жодіно - місцеві власті також розпорядилися відключити трансляцію по кабельному телебаченню еротичного нічного каналу. Дане рішення влади ухвалили після численних звернень батьків, які побоюються за своїх дітей.

Також Республіканська експертна комісія заборонила трансляцію телеканалу TV 1000, який, на думку експертів, у нічний час демонстрував "еротичні програми з елементами порнографії". За словами голови експертної комісії Ніни Фрольцової, заборона стосується саме порнографії.

- Еротика для розповсюджувачів ніколи не заборонялася. Проблему створювала різниця "між" еротикою і чимось ще. Тобто, якщо це еротика – то будь ласка. Але якщо це порнографія – то це вже проблема, - відмітила Фрольцова.

В той же час фірми, що займаються розповсюдженням еротичної продукції, вважають, що заборони не завжди виправдані і зараз у республіці склалася ситуація, як у радянські часи, коли стверджувалося, що в СРСР сексу немає, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Бобруйська стали на захист еротики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі