середа, 17 жовтня 2007 12:32

Житель Флориди згодував маленьку дівчинку алігаторам

58-річний житель штату Флорида Херріл Бредді засуджений до страти за те, що згодував алігаторам п"ятирічну дівчинку і спробував задушити її матір.

Бредді раніше вже сидів у в"язниці, проте був звільнений за зразкову поведінку. Незабаром він познайомився з Шандель Мейкок, яка жила разом з своєю дочкою Катішою.

У 1998 році після однієї з сварок, коли Шандель попросила Бредді залишити її будинок, він зв"язав її, кинув у багажник свого автомобіля і відвіз на поля цукрового очерету, де душив, поки вона не знепритомніла.

Розправившись з матір"ю, Бредді відвіз її дочку Катішу у заболочений район Еверглейдс, у містечко, відоме як Алея Алігаторів, і кинув у воду. Труп дівчинки виявили через два дні. У неї була відірвана ліва рука і роздавлений череп. Мати, яку Бредді думав, що задушив, отямилася і змогла дістатися до людей.

Самого Херріла Бредді визнали винним у вбивстві, замаху на вбивство, викраденні, спробі втечі і у ряді інших злочинів. Страта, до якої його засудили, здійснюється у Флориді або через смертельні ін"єкції, або на електричному стільці. Зазвичай засуджені чекають виконання вироку від 12 до 19 років, повідомляє телеканал Sky News.

Зараз ви читаєте новину «Житель Флориди згодував маленьку дівчинку алігаторам ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі