четвер, 04 вересня 2008 15:03

Житель Флоріди арештований за спущені штани

Поліція міста Рів"єра Біч (RivieraBeach) у Флоріді заарештувала 29-річного Кеннета Сміта (KennethSmith), який з"явився на вулиці в штанях, спущених нижче пояса, повідомляє інтернет-видання TheSmokingGun.

Поліцейські проводили облаву на вуличних наркоторговців, коли на одній з автостоянок помітили Сміта.

Штани у нього, за словами одного з офіцерів, були приспущені на цілих п"ять сантиметрів нижче пояса, так що було видно всю нижню білизну.

Сміта заарештували, звинувативши в порушенні громадського порядку. Йому загрожує штраф в 150 доларів, але якщо він продовжить публічно приспускати штани і знову попадеться поліції, його посадять на 30 діб.

На початку 2008 року муніципальні збори Рів"єри Біч прийняли ухвалу, що офіційно забороняє носіння приспущених штанів - мода, яка широко поширена серед міських підлітків і фанатів хіп-хопа.

Нагадаємо, що війну приспущеним штаням оголосили багато міст США. Власті містечка Делькабр в Луїзіані, наприклад, запропонували ввести за це штраф 500 доларів. У передмісті Чикакго, Лінвуді, штраф встановлений 25 доларів. Приспущені штани також запропоновано заборонити в Атланті.

На думку ряду міських законодавців, мода приспускати штани і виставляти нижню білизну є елементом кримінальної субкультури і розбещує молодь.

Зараз ви читаєте новину «Житель Флоріди арештований за спущені штани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі