пʼятниця, 08 лютого 2008 13:43

Житель Білорусі виявив Лик Діви Марії на схилі піщаного кар"єру

Житель Білорусі, водій кар"єрного самоскида Костянтин Смоляк виявив Лик Діви Марії на схилі промислового піщаного кар"єру.

"Лик Пресвятої Богородиці Діви Марії, що оплакує свого убитого сина Ісуса Христа, тільки що знятого з розп"яття, виявився на одному з схилів промислового кар"єру Кам"янка", - повідомляє в четвер, 7 лютого, білоруське державне інформагентство БІЛТА.

У повідомленні сказано, що "чудове явище сталося  недалеко від святого джерела, де, ймовірно, колись стояла православна капличка, а можливо, і церква".

Костянтин Смоляк сфотографував образ влітку минулого року, "коли стояв після дощу перед завантаженням".

Проте потім водій забув про це і пригадав лише днями, проглядаючи фотографії. Про свою знахідку він повідомив керівництву підприємства.

"За розпорядженням генерального директора Кричевцементношифера Миколи Дудика роботи біля зазначеного крейдяного схилу припинені, а також прийняті необхідні заходи по збереженню Святих ликів", повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Житель Білорусі виявив Лик Діви Марії на схилі піщаного кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі