середа, 23 січня 2008 08:14

Зірку Голлівуду знайшли мертвим на Манхеттені

Австралійський актор Хіт Леджер знайдений мертвим у своїй нью-йоркській квартирі на Манхеттені

Тіло актора виявила у вівторок його домробітниця. Поліція поки не розкриває якихось подробиць смерті Леджера. Тим часом, як повідомляє видання Variety, нью-йоркська поліція не виключає версію про передозування наркотиків: біля тіла актора були знайдені якісь медичні препарати.

"Ми розглядаємо версію про смерть, що наступила в результаті передозування наркотиків",  - повідомляє Variety слова представника міської поліції.

Останнім часом в особистому житті актора не все складалося гладко - у вересні він розійшовся з своєю подругою Мішель Уїльямс, яка також знімалася в "Горбатій горі" і яка була матір"ю його дворічної дочки.

На думку критиків, актор міг стати зіркою в ролі Джокера в останній серії кіноепопеї про Бетмена, яка повинна з"явитися в прокаті цього року.

28-річний Хіт Леджер прославився завдяки фільму "Горбата гора" Енга Лі про ковбоїв-гомосексуалістів, де він зіграв одну з головних ролей. Зйомки в цій картині принесли йому номінації на "Оскар" і "Золотий глобус" за кращу чоловічу роль. Крім того, Леджер зіграв в таких стрічках як "Патріот", "Історія лицаря", "Брати Грімм", "Казанова" і "Бал монстрів".

Хіт Леджер був одружений з актрисою Мішель Уїльямс, з якою розлучився у вересні 2007 року. Від Уїльямс у актора залишилася дворічна дочка Матільда Роуз, повідомляє в прямому ефірі телеканал CNN.

Зараз ви читаєте новину «Зірку Голлівуду знайшли мертвим на Манхеттені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі