четвер, 20 березня 2008 18:06

Зірки в однакових сукнях (ФОТО)
6

Що може бути гірше для справжньої зірки, ніж з"явитися на вечірці в одній і тій же сукні двічі? А з"явитися у сукні, яку вже одягала інша зірка?

Здавалося б, вже у голлівудських знаменитостей повинно вистачати засобів на те, щоб назавжди бути позбавленим від конфузу з однаковими нарядами.

Проте на ділі виходить навпаки - папараці постійно помічають зірок, що випадково (а може, і навмисно) вибрали один і той же одяг.

Всі таблоїди тільки і чекають моменту, щоб обговорити, кому із зірок сукня личить більше.


Дженіфер Гарнер з"явилася на прем"єрі свого фільму в маленькій сукні від Gucci минулої осені, а відчайдушна домогосподарка Єва Лонгорія святкувала в цій же сукні свій 33-тій день народження цього тижня.

Відчайдушна домогосподарка і Кейт Хадсон з"явилися на людях в однакових пальтах від D&G.

Дженіфер Гарнер минулого року з"явилася в білій сукні від Temperley London, в той час як Кармен Електра виставила напоказ свою фігуру в бірюзовій версії цієї сукні на врученні нагород від Cosmopolitan цього тижня.

Майбутня матуся Джесіка Альба у сукні від Chanel у травні минулого року, а експресивна співачка Селін Діон вдягнула цю є сукню на прес-конференцію в Південній Африці у лютому цього року.

Британська актриса Сієна Міллер у чорній сукні на Лондонській прем"єрі "Інтерв"ю", а Американська зірка у цій же сукні, але вже з малюнком на ланчі журналу Essence в Лос-Анджелесі.

Фото People

Зараз ви читаєте новину «Зірки в однакових сукнях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі