пʼятниця, 14 березня 2008 08:57

Зірки Голлівуду з"явилися на полотнах відомих живописців (ФОТО)
11

Обличчя найпопулярніших голлівудських знаменитостей прикрасили шедеври всесвітньо відомих художників. За допомогою комп"ютерних технологій вдалося створити справжню галерею, цілком правдоподібно замінивши зображених полотнах людей персонажами сучасної світської хроніки, пише TheDaily Mail.

Ніколь Кідман

Перетворені картини можна подивитися на сайті Worth1000. Особливо гармонійно виглядає актриса Ніколь Кідман на полотні Пітера Пауля Рубенса "Сюзана Фурман" ("Солом"яний капелюшок"). Футболіст Девід Бекхем і його дружина Вікторія чомусь в темних окулярах з"явилися голими на класичній роботі художника Луї Жана Франсуа Лагрене.

Девід і Вікторія Бекхем

Наталі Портман

Наталі Портман з"явилася в образі "Мадонни Грандука" на картині Рафаеля, а "міцний горішок" Брюс Уїлліс, на думку авторів галереї, схожий на художника Вінсента Ван Гога і замінив його на класичному автопортреті. Джулія Робертс особливо вдалася в картині художниці Софі Андерсон.

Брюс Уїлліс

Джулія Робертс

Елвіс Преслі

Елвіса Преслі практично неможливо відрізнити від Пола Лемойна на портреті художника Жана Августина. А дивлячись на два варіанти картини "Скелелаз" правнука Зігмунда Фрейда, графіка Люсіана Фрейда взагалі складно знайти різницю, проте риси обличчя одного із зображених чоловіків нагадують Сильвестра Сталлоне.

Сильвестр Сталлоне

Джек Ніколсон

Актор Джек Ніколсон виглядає вельми поважним паном на полотні Еварда Хупера, а сивий Шон Коннері з"являється на портреті, на якому видатний мексиканський живописець-фундаменталіст Дієго Рівера зобразив свого колегу, відомого іспанського художника Хуана Міро.

Шон Коннері

Том Круз

Актор Том Круз демонструє свої комерційні навики на полотні французького живописця Жерома Жана Леона "Торговець шкурами з Каїра". Чарівна Анджеліна Джолі предстає голою на полотні Еміля Вернона "Серед квітів".

Зараз ви читаєте новину «Зірки Голлівуду з"явилися на полотнах відомих живописців (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі