четвер, 31 січня 2008 10:28

Зірка українського "Playboy" стала телеведучою року (ФОТО)

За версією одного із популярних чоловічих глянців, обличчя "Ранку з Інтером" Даша Трегубова названа телеведучою року, що минув.

"Даша - нове обличчя серед телеведучих. Наш вибір визначило те, що коло інтересів і занять Даші Трегубової виходить далеко за рамки роботи у кадрі. Вона різнобічна особистість і це, на наш погляд, найголовніше", - прокоментував вибір видання його головний редактор Сергій Мясоєдов.

Сама Трегубова запевняє, що вибір журі став для неї справжнім сюрпризом. "Для мене це, безумовно, було несподіванкою... Звичайно, це дуже приємно. Для будь-якої людини, що займається творчою роботою, визнання важливе, а ті, хто каже інакше, просто брешуть", - відповіла Даша.

Наприкінці лютого в одному зі столичних ресторанів відбудеться церемонія нагородження глянцевою премією. А Даша обіцяла з"явитися на ній у карколомній сукні, пошуками якої наразі перейнята.

Щоправда, навіть якби Даша з"явилася без сукні, навряд чи б вона розчарувала принаймні чоловічу частину аудиторії... Адже у квітні 2007-го Трегубова вже роздягалася - для еротичної фотозйомки у "Playboy", повідомляє Табло ID.

Зараз ви читаєте новину «Зірка українського "Playboy" стала телеведучою року (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі