середа, 30 січня 2008 10:32

Зірка серіалу "Не родись красивою" після нападу грабіжників потрапив в реанімацію (ФОТО)

 
Зірка серіалів "Бідна Настя" і "Не родись красивою" Петро Красилов був терміново госпіталізований в інститут імені Скліфосовського: в результаті нападу хуліганів він отримав серйозну травму голови.

Судячи з усього, Красилову доведеться провести на лікарняному ліжку не один тиждень. У Російському академічному молодіжному театрі в минулі вихідні був скасований спектакль "Ераст Фандорін", в якому актор виконує головну роль, пише газета "Московський комсомолець".

Зловмисники, які напали на артиста, вкрали у нього мобільний телефон, зараз він заблокований.

Несподівана госпіталізація Петра Красилова, на щастя, не вплине на роботу над фільмом "Політ фантазії", в якій актор зіграв головну роль.

"Мені дуже шкода Петю, талановитого артиста і прекрасну людину, - сказав режисер фільму Юрій Кузьменко. - Подія з ним ніяк не вплине на подальший процес створення нашого фільму. Всі сцени з Красиловим вже зняті. А озвучування заплановане на березень. Дуже сподіваюся, що до цього моменту Петро вже одужає".

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Не родись красивою" після нападу грабіжників потрапив в реанімацію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі