четвер, 10 січня 2008 17:26

Зірка "Сексу у великому місті" шокувала відпочиваючих на пляжі (ФОТО)

 

Актриса Кім Кетралл, головна спокусниця серіалу "Секс у великому місті", Саманта, з"явилася на пляжі Малібу в зимовому пальті, накинутому поверх купальника, в хутряних унтах і з пакетом сміття в руках. В такому вигляді актриса гордо пройшла по берегу, не звертаючи уваги на здивовані погляди оточуючих. Мабуть, бездоганний смак серіальної Саманти самій актрисі не передався, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

"Секс у великому місті" - популярний американський серіал кабельного телебачення, що широко транслювався в багатьох країнах світу, у тому числі і в Україні. Серіал, знятий у форматі сотні тридцятихвилинних епізодів в 1998-2004 роках, оповідає про сексуальні пригоди чотирьох пані бальзаківського віку, різних за характером і темпераментом, але об"єднаних вільними поглядами на життя в динамічній атмосфері Нью-Йорка. У 2008 році очікується прем"єра повнометражного кінофільму "Секс у великому місті", заснованого на серіалі.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сексу у великому місті" шокувала відпочиваючих на пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі