субота, 16 лютого 2008 14:15

Зірка "Бригади" Павло Майков влаштував скандальне шоу на весіллі друга (ФОТО)

На банкеті з нагоди весілля Дмитра Дюжева його друг Павло Майков влаштував скандальне шоу.

Сильно випивши за здоров"я молодих вже в рагсі, в ресторан актор приїхав, погано тримаючись на ногах.

Про те, що легендарний Бджола з серіалу "Бригада" явно перебрав, гості здогадалися вже на початку гуляння. Виконавши з сцени декілька запальних пісень для друга, Майков вирішив ощасливити своєю присутністю всіх присутніх в залі. Весь вечір Павло курсував по ресторану, безупинно підсаджуючись за перший найліпший столик. Діставалося від актора, який підгуляв, і гостям, які вітали молодят: підіймаючись на сцену, артист виривав у них мікрофон і викрикував в зал не всім зрозумілі фрази.

Поведінка близького друга явно засмутила молодожонів. Дюжев пару раз підходив до Павла, намагаючись його напоумити. Але Майков продовжував веселитися, що називається, до останньої краплі. До кінця вечора "веселість" досягла критичної крапки. Тоді друзі усадили актора у таксі і відправили додому: пересуватися самостійно він вже не міг, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Бригади" Павло Майков влаштував скандальне шоу на весіллі друга (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі