вівторок, 18 грудня 2007 09:38

Зірка "Бумера" знявся в порно (ФОТО, ВІДЕО)

Сергій Горобченко, який став популярним після ролі бандита Петі Рами у фільмі "Бумер", змінив амплуа і знявся в еротичній картині. І, треба відмітити, не дарма! Недаремно ж бандити називали героя Горобченко в "Бумере" "пахарем-трахарем".

Це прізвисько актор підтвердив в новому фільмі. Відверті сцени у Сергія вийшли запальні.

Ролик, на якому популярний актор Сергій Горобченко танцює стриптиз в нічному клубі і займається сексом в різних позах, - спочатку з однією, а потім з іншою жінкою, вражає. Секс-сцени супроводжуються схвалюючими вигуками учасниць, типа: "Так, давай, милий, давай!" Це кадри з фільму "Московський жіголо", який покажуть в кінотеатрах в лютому.

Картина про жіголо, природно, рясніє постільними сценами. На зйомки "відвертостей" витратили масу часу, адже за сюжетом герой Горобченко часто міняв жінок. У одному з таких епізодів партнеркою Сергія стала сексапільна актриса Олеся Судзіловська.

Для нової ролі Сергію довелося навчитися стриптизу. Цей вид мистецтва Петі Рамі давався насилу. Акторові довелося витратити не один день на складні репетиції. Результат перевершив всі очікування. На сцені Сергій тримався цілком природно, немов рік протанцьовував у жердини в стрип-клубі. До речі, для цієї ролі Горобченко довелося ще грунтовно підкачати тіло, щоб не виглядати білою вороною на тлі м"язистих стриптизерів. Разом з ним до жердини виходив і співак Данко, який, на відміну від Сергія, загубився серед мужніх "жеребців".

По сюжету молодий капітан Костя, так звуть героя Горобченко, демобілізувався з армії і у пошуках кращого життя приїхав до Москви. Необхідність повернути борг другу Олені (Данко) примушує його йти працювати в стриптиз. Костя автоматично потрапляє в крейзі-меню клубу і стає професійним жіголо, повідомляє "Твій День".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Бумера" знявся в порно (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі