понеділок, 29 вересня 2008 12:19

Жириновський заплатить 30 тисяч рублів за лайку на дебатах

Жириновський заплатить 30 тисяч рублів за лайку на дебатах

Нікулінський суд Москви ухвалив стягнути з Володимира Жириновського 30 тисяч рублів за образу представника Демократичної партії Росії (ДПР) Миколи Гоци, повідомляє "Интерфакс".

Інцидент за участю лідера ЛДПР та Гоци - довіреної особи лідера ДПР і колишнього кандидата в президенти Андрія Богданова - стався на теледебатах під час президентської передвиборчої кампанії.

Як розповів Гоца, суд частково задовольнив його позов про захист честі та гідності. Позивач звинувачував Жириновського в тому, що той "вживав лайливі висловлювання та погрожував фізичною розправою". Жириновський і його представники на судових засіданнях не присутні. За словами Гоци, суд зачитав тільки резолютивну частину рішення, а його мотиви повинні з"ясуватися пізніше.

Жириновський і Гоца брали участь в записі дебатів на каналі "Зірка" 20 лютого. Як стверджував Богданов, після суперечки, що сталася в ефірі дебатів, охоронці Жириновського схопили Гоцу, а сам кандидат в президенти від ЛДПР його побив.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський заплатить 30 тисяч рублів за лайку на дебатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі