четвер, 10 січня 2008 08:30

Жириновський з розмахом відзначив Різдво (ФОТО, ВІДЕО)

Для відпочинку Володимир Вольфович вибрав готель на побережжі Перської затоки, яка вважається найдорожчою в світі. Кожен вечір лідер партії в компанії численних соратників з"являвся в дорогих ресторанах і з легкістю витрачав нечувані суми.

Під час святкування з нагоди Різдва, влаштованого російськими емігрантами, Володимир Вольфович відірвався по повній. Місцеві бізнесмени організували вечірку по вищому розряду. Для неї на пустельному пляжі за пару днів (!) побудували просторий зал на 150 гостей. Правда, квитки за ціною $1500 потягнули не всі: багато столиків так і залишилися порожніми.

Для Жириновського прямо перед сценою накрили окремий стіл із спеціальним меню. Свита лідера ЛДПР, що з"явилася на банкеті в досить меланхолійному настрої, швидко повеселіла. Ще б: не дивлячись на те що в Еміратах не продається спиртне, на російському вечорі воно лилося річкою - одним із спонсорів стала відома марка горілки. Цей напій подавали абсолютно безкоштовно всім, кому не вистачило напоїв, що стояли на столах.

Ще більше розігріла політиків національна російська забава під назвою "кіт в мішку". Гостям запропонували купити з аукціону полотняну тару, усередині якої знаходиться "щось дуже дороге і незамінне для кожної російської людини". Солідна публіка так увійшла до ражу, що стартова ціна в 500 дірхамів ($130) швидко злетіла до надхмарних висот. "Щасливим" володарем "безцінного" лота став член ЛДПР Михайло Мусатов. За 36 500 дірхамів ($10 000) ведуча вечора - віджей MTV Лєра Кудрявцева - витягнула з мішка каструлю з... "торішнім сніговиком, що розтанув". Досади Михайло Іванович не показав, лише недбало кинув: "Ми заробляємо стільки, скільки ми витрачаємо!"

Втім, досада розтанула так само, як горезвісний сніговик. Незабаром ліберал-демократи вже щосили співали і танцювали. Репертуар запрошених артистів не влаштував одного з гостей вечора. І він тут же заспівав улюблену: про Леніна, який "такою молодою". Ось тільки замість псевдоніма вождя революції він вставив "Путін", а слова "юний Жовтень" замінив "Ведмідь".

Жириновський, на відміну від соратників, віддав перевагу над горілкою простій воді. Втім, це не перешкодило йому у вітальній мові зробити скандальну заяву. Побажавши, щоб в Дубаї якомога частіше звучала російська мова, Володимир Вольфович запропонував перейменувати це місто в Дубайськ. Що ж, це цілком у дусі його ж мрії "помити російські чоботи в Індійському океані".

Трохи пізніше ВВЖ приєднався до товаришів по партії і під заводні пісні групи "Дискотека Аварія" пустився в танок. Жінки тут же покидали своїх чоловіків за столами і кинулися фотографуватися з Володимиром Вольфовичем. Та так завзято, що соратникам ще довго довелося приводити обличчя вождя в первинний вигляд, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський з розмахом відзначив Різдво (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі