четвер, 15 листопада 2007 14:33

Жириновський в четвертий раз спробує стати президентом Росії

Заступник голови Державної Думи, глава Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Володимир Жириновський заявив про свій намір брати участь у виборах президента Росії в березні 2008 року, передає РІА "Новости".

Нагадаємо, що Жириновський вже тричі балотувався на пост президента Росії - в 1991, 1996 і 2000 роках.

Він критично оцінив всіх своїх політичних опонентів, зазначивши, що сьогодні в Росії з 11 партій, що беруть участь в парламентських виборах, лише п"ять можна назвати "живими", а інші можна "викинути взагалі, це - політичне сміття".

Торкаючись зовнішньополітичних тем, Жириновський висловився категорично проти визнання незалежності Косово та Метохії, а також заявив, що Росія ніколи не вступить в НАТО і не відповідатиме стандартам Євросоюзу.

Про намір брати участь у виборах на пост президента в 2008 році вже говорили лідер КПРФ Геннадій Зюганов, лідер партії "Яблуко" Григорій Явлінський, дисидент Володимир Буковський, колишній голова Центрального банку РФ Віктор Геращенко, колишній прем"єр-міністр РФ Михайло Касьянов, лідер "Об"єднаного громадянського фронту" Гарі Каспаров і відомий своїми ультраправими поглядами незалежний депутат Державної Думи, колишній член ЛДПР Микола Курьянович.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський в четвертий раз спробує стати президентом Росії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі