четвер, 13 листопада 2008 12:37

Жириновський: Україна - це штучна держава

Жириновський: Україна - це штучна держава

Керівництву Росії складно налагоджувати відносини з Україною через невизначене політичне становище в цій країні.

Про це сказав голова Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Володимир Жириновський, відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН, що потрібно зробити керівництву Росії для налагодження відносин із Україною.

"У Вас (в Україні) становище таке, яке було з 1917 по 1921 роки. Незрозуміло, які політичні сили провладні, які опозиційні. Тому давати оцінку Президентові РФ важко. Адже даючи оцінку, ми повинні когось підтримати або виставити комусь нашу претензію", - сказав Жириновський.

Водночас він зазначив, що для РФ дуже важливі добросусідські відносини з Україною.

"Для мене особисто Україна – це не іноземна держава. Там моє коріння, там вся сім`я мого батька. Я вважаю, що майбутнє, це все-таки розділення України на східну й західну частини", - сказав Жириновський.

На його думку, східна й південна частини України "повернуться" до Росії, а західні області залишаться незалежними.

Окрім цього він додав, що в різних областях України простежується вплив інших країн: в Ужгороді – Угорщини, в Чернівцях – Румунії.

На його думку, "Україна – це штучна держава, що є об`єктом впливу різних країн".

"Вам (Україні) все дали комуністи. Ваша територія – це третина нинішньої України", - сказав Жириновський.

Водночас він підкреслив, що "ми любимо цю частину колишнього Радянського Союзу, хай вона називається Україною, й бажано, щоб там було все добре й не було ніякого пригноблення для російських людей, оскільки це знущання".

"Я впевнений, що наш Президент за те, щоб були добросусідські відносини між нашими країнами", - підкреслив Жириновський.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський: Україна - це штучна держава». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі