середа, 30 січня 2008 16:32

Жиріновський побував в жіночому СІЗО

Кандидат в президенти від ЛДПР Володимир Жиріновський сьогодні, 30 січня, провів зустріч з підслідними в жіночому СІЗО Печатники в Москві.

Лідер ЛДПР провів в жіночому слідчому ізоляторі близько двох годин. За цей час він у супроводі начальника СІЗО відвідав три камери, в яких спілкувався з підслідними.

Жиріновський цікавився у жінок, з якої причини вони опинилися в СІЗО. У останній, третій камері він запитав, як годують в ізоляторі, і почувши відповідь "добре", обурився: "Не може бути в СІЗО хорошого харчування, якщо навіть у нас в Держдумі погано годують".

Після цього Жиріновський пройшов в харчблок СІЗО, де з цікавістю спостерігав за приготуванням їжі і навіть спробував розсольник, який, проте, не викликав у нього захоплення.

Лідер ЛДПР запевнив всіх присутніх журналістів, що в розсольнику замість м"яса використовуються консерви. Коли ж начальник СІЗО спробував оспорити це твердження, Жиріновський проскандував: "Консерви! Консерви! Консерви!".

На зустрічі з підслідними Жиріновський висловився за пом"якшення кримінального законодавства в Росії і пообіцяв у разі перемоги на виборах 2 березня провести широку амністію увязнених.

На думку кандидата в президенти від ЛДПР, насамперед за правопорушення повинні стягуватися штрафи, на другому місці повинне йти умовне покарання і тільки потім - мінімальна форма відбування покарання в колонії-поселенні. При цьому більше десяти років висновку Жиріновський пропонує "нікому не давати".

"Я, як кандидат в президенти, не прихильник репресій. Навпаки, треба випускати з в"язниць. Там повинні знаходитися тільки вбивці і крупні шахраї, які завдали величезного збитку нашій країні", - сказав Жиріновський.

"Ми постараємося обов"язково, щоб в 2008 році була амністія найширша, щоб були звільнені ті, хто скоїв злочини, які особливої суспільної небезпеки не являють", - сказав лідер ЛДПР, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Жиріновський побував в жіночому СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі