понеділок, 25 серпня 2008 21:05

Жириновський оприлюднив нову серію своїх геополітичних прогнозів

Російський політик, віце-спікер Держдуми РФ, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, який 5 років тому в стані алкогольного сп"яніння пропонував завдати удару по Тбілісі, оприлюднив нову серію своїх геополітичних прогнозів. Він попередив, що через два місяці Ізраїль завдасть військового удару по Ірану, а США підтримають свого союзника.

"Грузія - це тільки квіточки, ягідки ще будуть. Через два місяці Ізраїль нанесе найстрашніший удар по Ірану в цілях запобігання створення ядерної зброї, а США підтримають Ізраїль. Тоді ми отримаємо мільйони біженців з іншої частини Кавказу", - заявив лідер ЛДПР.

"Дік Чейні - ось головний ворог сьогодні людства. Буш - маріонетка, як і Саакашвілі. Один - у Вашингтоні, інший - тут. Все робиться для того, щоб 5 листопада виграла їхня людина - Джон Маккейн. Військово-промисловому комплексу США потрібно привести до влади свою людину - Джона Маккейна", - заявив Жириновський.

Російські ЗМІ раніше вже озвучували версію, що війна в Південній Осетії є частиною змови віце-президента Дика Чейні з метою не допустити обрання Барака Обами президентом Сполучених Штатів.

В той же час Жириновський відзначив, що ситуація заспокоїться після завершення виборів президента США.

"Наступного разу загострення буде в серпні 2016 року. Тому заздалегідь прошу депутатів не виїжджати відпочивати в серпні", - додав віце-спікер.

Жириновський також призвав російську армію завдати попереджуючого удару по Грузії.

"Ми повинні були завдати попереджуючого удару, а ми завжди чекаємо. Поки поволі запрягаємо, будемо хоронити", - вважає він.

Лідер ЛДПР додав, що російським військам потрібно було узяти під свій контроль всю територію Грузії, заарештувати і вивести до Росії грузинську поліцію і президента Михайла Саакашвілі, а також віддати їх військовому суду.

У 2003 році Жириновський вже пропонував завдати удару по Тбілісі, проте при цьому перебував у стані сильного алкогольного сп"яніння.

Віце-спікер Держдуми відзначив, що ЛДПР підтримує пропозицію про визнання незалежності Південної Осетії і Абхазії. На його думку, для Росії це "вигідно".

Нагадаємо, що в понеділок Держдума РФ, услід за Радою Федерації розглянула звернення лідерів невизнаних республік Південна Осетія і Абхазія про визнання їхньої незалежності. Обидві палати російського парламенту за підсумками слухань прийняли звернення до президента, із закликом визнати грузинські регіони незалежними державами, повідомляє NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Жириновський оприлюднив нову серію своїх геополітичних прогнозів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі