четвер, 18 грудня 2008 16:53

Жириновський ледь не побився в прямому ефірі

Серйозна перестрілка, яка ледь не дійшла до рукоприкладства, сталася між лідером ЛДПР Володимиром Жириновським і членом політради "Правої справи" Борисом Надеждіним в програмі НТВ "До бар"єру" в ході її прямої трансляції на Далекий Схід.

Темою програми були останні поправки в Конституцію, які стосуються продовження терміну повноважень Держдуми і президента. Надеждін виступав проти них, а Жириновський підтримував.

Разом з тим, вже в першому раунді учасники програми перейшли на особи і після того, як Надеждін запитав Жириновського про його обіцянку в 1990-му році "кожній жінці по мужикові", лідер ЛДПР категорично заявив, що нічого такого не говорив, почав лаяти Надеждіна і погрожувати йому і у результаті покликав свою охорону, щоб вона прибрала Надеждіна із студії.

Охорона вийшла на сцену, але не змогла дістатися до Надеждіна, оскільки Володимир Соловйов, що веде "До бар"єру", встиг покликати охорону телеканалу, яка не дозволила цього зробити.

Все транслювалося в прямому ефірі, після чого була оголошена перерва, після якої в другому раунді подібних ситуацій вже не було.

У свою чергу в прес-службі НТВ лише запевнили, що по інших орбітах програма буде показана саме у такому вигляді, як і вийшла в прямому ефірі на Далекому Сході. "Інтерфакс"

Зараз ви читаєте новину «Жириновський ледь не побився в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі