понеділок, 31 березня 2008 13:15

Жіночий флірт не зрозумілий чоловікам

Згідно з результатами дослідження, проведеного ученими Університету штату Індіана, чоловіки часто не помічають зусиль протилежної статі, покликаних залучити їхню увагу.

У дослідженні американських учених взяли участь 300 студентів обох статей. Кожному з учасників пропонувалося проглянути 280 жіночих фотографій і визначити, яку з чотирьох емоцій виражає зображена на кожній фотографії жінка: дружня прихильність, сексуальний інтерес, смуток чи неприйняття.

Чоловіки показали набагато менш точні результати, ніж жінки: багато хто плутав дружелюбність з сексуальним інтересом і навпаки - приймали сексуальність за дружню прихильність.

Керівник дослідження Корін Ферріс, проте, відзначив, що результати експерименту відображають лише середньостатистичні дані, а деякі чоловіки проявляють надзвичайну вправність в інтерпретації жіночих емоцій, пише в неділю газета TheTelegraph

Зараз ви читаєте новину «Жіночий флірт не зрозумілий чоловікам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі