понеділок, 08 вересня 2008 00:12

Жіночі сідниці викликають залежність у чоловіків

Жіночі сідниці викликають залежність у чоловіків
Американський невролог Бенджамин Хейден під час свого недавнього дослідження науково обгрунтував потребу чоловіків озиратися, щоб розглянути вигини оборотної сторони жіночої суті.

В ході дослідження Хейден фіксував активність мозку чоловіків саме в той момент, коли вони дивилися на привабливу жінку. В результаті активність була зафіксована в тих відділах головного мозку випробовуваних, які відповідали за вироблення аутогенних наркотиків - ендорфінів. Тому фахівець зробив висновок, що чоловіки від природи реагують на жіночу красу дуже відверто.

А ось актор і сценарист Юрген Фогель повідомляє, що, коли йдеться про жіночу красу, то існує лише два типи чоловіків. Одні захоплюються жіночими грудьми, а інші - озираються на жіночі сідниці.

Варто відзначити, що раніше дослідники Університету Еморі (США) прийшли до висновку, що всупереч поширеній думці чоловіка в першу чергу звертають увагу на обличчя жінки, і лише потім на інші частини тіла, повідомляє Не Болей.
Зараз ви читаєте новину «Жіночі сідниці викликають залежність у чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі