вівторок, 20 листопада 2007 09:32

Жінку не пустили до Нової Зеландії через те, що вона "дуже товста"

Представники імміграційної служби Новій Зеландії сказали британцеві, що його дружина не може разом з ним переїхати у цю країну, тому що вона "дуже товста".

Річі Трезіз, який родом з Великої Британії, був запрошений на роботу до Нової Зеландії. Чоловік зізнався, що йому довелося схуднути, перш ніж йому дозволили жити у цій країні. Британець сказав, що якщо його дружина не зможе схуднути до Різдва і переїхати до нього до Нової Зеландії, то йому доведеться кинути роботу і повернутися до Великої Британії.

Раніше дружині Річі заборонили в"їзд у країну після того, як з"ясувалося, що індекс маси її тіла складає 42, тоді як межа норми – 30 балів.

Новозеландська імміграційна служба відхиляє претендентів на в"їзд у країну, якщо вони мають зайву вагу, оскільки товсті люди, як правило, вимагають більше уваги з боку медиків, повідомляють Новости Израиля

Зараз ви читаєте новину «Жінку не пустили до Нової Зеландії через те, що вона "дуже товста" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі