четвер, 07 серпня 2008 15:23

Жінки витрачають на флірт більше, ніж чоловіки

Жінки витрачають на флірт більше енергії, ніж чоловіки, з"ясували біологи з Університету Боготи - їх дослідження охопило жителів 17 країн.

Учені зміряли кількість кілокалорій, які спалюють жінки і чоловіки у віці від 17 до 47 років, коли займаються чимось, пов"язаним з фліртом і мистецтвом залицяння: одягаються, підфарбовуються, запрошують на побачення і спілкуються, у тому числі і з використанням нових технологій, наприклад в чаті.

Дослідження було проведене Інститутом ергономіки технологічного факультету Університету Боготи за участю жителів Єгипту, Саудівської Аравії, Канади, Мексики, Бразилії, Венесуели, США, Франції і Колумбії.

Один з дослідників, що брали участь в роботі, біолог Ліна Марія Анхель заявила, що "висновки у всіх країнах були дуже схожі".

Біологи порівнювали поведінку закоханих або фліртуючих людей з поведінкою тих, хто не мав сентиментальних мотивацій.

Учені, наприклад, встановили, що жінки, що прагнуть завоювати серце чоловіка, в процесі одягання витрачають 95 кілокалорій в хвилину, тоді як чоловіки - 79.

Крім того, жінки при візуальному контакті витрачають 11 кілокалорій на хвилину, а чоловіки - 3.

Проте, щоб запросити персону, що цікавить, на побачення, чоловіки витрачають більше енергії, ніж жінки, - 95 і 37 кілокалорій відповідно, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Жінки витрачають на флірт більше, ніж чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі