пʼятниця, 08 серпня 2008 08:33

Жінка зарізала колишнього чоловіка на очах малолітнього сина

Жінка зарізала колишнього чоловіка на очах малолітнього сина

Від отриманих ножових поранень постраждалий помер у лікарні. Підозрювана запевняє слідчих, що оборонялася. Як в подальшому матір трьох малих дітей відповідатиме за скоєне, визначить суд.

32-річну Наталію, жительку села Бриків, що у Корецькому районі, правоохоронці навіть і не думали підозрювати у вбивстві. Хоча колишнього чоловіка жінки з ножовими пораненнями грудної клітини знайшли саме в її будинку.

Сергій Ільченко, заст. кер. Корецького РВ УМВСУ в Рівненській області: "Спочатку це трактувалося, як самогубство, а потім з"ясували, що тілесні ушкодження йому нанесла колишня дружина Наталія".

Подружжя розлучилося два роки тому. Однак стосунки підтримували, та й так - що народилася у них ще одна дитина. Наталя жила з дітьми окремо. Час від часу до них навідувався й батько.

Зоя Шаправська, сільський голова Бриківської сільської ради: "В той день його бачили вечором - він йшов до неї. А вона прийшла з роботи. І біля одинадцяти годин зчинився крик, вищали діти. І вже вранці мені сказали, що Володя – неживий, заколотий ножем у серце".

Троє малих дітей були вдома під час сварки між батьками. Один із синів навіть бачив бійку дорослих. Кажуть: батько іноді й на них міг підняти руку.

Дмитро, син загиблого: "Як не слухалися, то він нас "повчав". Покричить трохи, поб"є - та й усе".

Жінка каже, що раніше втікала з дітьми до сусідів від чоловіка-нероби, який розпускав язика й руки. Нерідко ночувала на вулиці. До того ж, родину годувала самотужки. Підозрювана запевняє, що схопилася за ножа у цілях самооборони.

Наталія, підозрювана: "Володимир прийшов п"яний, почав на мене кричати, підняв дітей. Потім ударив мене коцюбкою, я в синяках. Я оборонялася, ховала лице. Шукала, чим відбитися, раптом побачила ніж. Я оборонялася".

Як покарають матір трьох неповнолітніх дітей, вирішить суд, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Жінка зарізала колишнього чоловіка на очах малолітнього сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі