пʼятниця, 27 серпня 2010 14:50

Жінка поплатилась життям через сварку сестри з чоловіком

Жінка поплатилась життям через сварку сестри з чоловіком

У Запорізькій області чоловік задушив сестру своєї дружини. Вбивством завершилося його намагання помиритися з жінкою.

Тіло 27-річної дівчини знайшли у квартирі, де жертва жила разом із матір"ю та родиною сестри. Підозра впала на чоловіка сестри.

Було встановлено, що підозрюваний може переховуватися на території Харківської області, де раніше проживав. Співробітники виїхали туди, і, провівши низку заходів, затримали підозрюваного 24 серпня на вокзалі Харкова", - розповів керівник сектору Комунарського райвідділу міліції Запоріжжя Юрій Морозов.

Затриманий у вбивстві зізнався. За його словами, напередодні він посварився з дружиною та пішов з дому. Вирішив помиритися і повернувся, але застав у квартирі лише сестру своєї дружини.

"Прийшов додому, дружини не було, хотів з нею поговорити. Заодно узяв речі, щоб перевдягнутися. Почали сваритися з нею (сестрою дружини – ред.) – пояс накинув і придушив", - розповів чоловік.

Після скоєння злочину він утік. У міліції заявив, що розкаюється, однак, як встановили слідчі, після злочину він прихопив мобільний телефон і золоті прикраси своєї жертви.

За вбивство йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Раніше на Запоріжжі розігрітий алкоголем і марихуаною 20-річний хлопець зґвалтував 72-річну пенсіонерку неприродним шляхом.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Жінка поплатилась життям через сварку сестри з чоловіком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі