середа, 30 травня 2007 12:29

Жінці відключили апарат штучного дихання за борги

Жінці відключили апарат штучного дихання за борги
Мешканка Нової Зеландії Флоле Муліага (Folole Muliaga) померла після того, як компанія Mercury Energy відключила за борги електрику в її будинку, що привело до зупинки кисневого апарату, яким вона користувалася для підтримки дихання і роботи серця, повідомляє телеканал TV NZ. Mercury Energy направила в будинок Муліаги свого співробітника, якому доручили відключити подачу електроенергії.

Згідно з словами адвоката сім"ї Бернарда Шерідана (Brendan Sheehan), Флоле Муліага намагалася пояснити техніку, що електрика необхідна для кисневої машини. Не дивлячись на це він знеструмив будинок, пославшись на те, що просто робить свою роботу. А через чотири години Муліага, яка є матір"ю чотирьох дітей, померла.

 З свого боку, представники Mercury Energy заявили, що Мулінга не сказала техніку про те, що відключення електрики загрожувати її життю. Вони відзначили, що у компанії є спеціальний список клієнтів, яким необхідна електрика для лікувально-медичних цілей, проте ім"я Муліаги в цьому списку не фігурує, пише Лента.
Зараз ви читаєте новину «Жінці відключили апарат штучного дихання за борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі