пʼятниця, 18 жовтня 2019 21:25

Зимове шоу на ВДНГ повертається у 5D
4

Зимове шоу "Winterra. Легенда казкового краю" повертається
Фото: Svitlana Sinchenko
Зимове шоу "Winterra. Легенда казкового краю" повертається
Зимове шоу "Winterra. Легенда казкового краю" повертається
Зимове шоу "Winterra. Легенда казкового краю" повертається

На ВДНГ повернеться зимове шоу "Winterra. Легенда казкового краю".

Шоу покажуть у новому для українського глядача форматі – 5D: актори будуть відігравати ролі та взаємодіяти з залом у п'яти площинах концерт-холу. Слідкуючи за перфомансом на сцені, епізодами з обох боків залу та посеред партеру, а також за номерами під стелею, глядачі опиняться у самому епіцентрі подій.

Шоу буде доповнено візуальними спецефектами, графікою та живим вокалом. В історії змінять сюжетну лінію та збільшать кількість хореографічних та акробатичних номерів, у порівнянні з попереднім сезоном. Прем'єра шоу відбудеться 12 грудня. Покази триватимуть до 19 січня 2020-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тропіки та крижане фентезі: на ВДНГ відкрили "Зимову країну"

За сюжетом у казковій країні панує Мороз, в існування якого майже ніхто не вірить. Хід історії під силу змінити лише головному герою – старшому братові. Він долатиме холод, хуртовину та безліч перешкод, щоб віднайти Мороза та повернути молодшого брата додому.

Квитки на перші покази "Winterra. Легенда казкового краю" вже доступні на офіційному сайті.

Роль Мороза зіграє провідний актор театру "КОЛЕСО" Едуард Кіхтенко, старшим братом стане музикант Олександр Балабанов, а Розповідачем виступить телеведучий Василь Звєрєв. Вони не тільки будуть дивувати глядачів акторською грою, а ще й розповідати історію в піснях, які спеціально для шоу написав Юрій-Юркеш Юрченко.

Вперше шоу "Winterra. Легенда казкового краю" було представлено українській аудиторії минулої зими. За сезон шоу відвідали понад 50 000 глядачів зі всієї країни.

Зараз ви читаєте новину «Зимове шоу на ВДНГ повертається у 5D». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі