вівторок, 29 листопада 2022 12:23

Зима в Україні: розказали, скільки триматимуться грудневі морози

Зима в Україні: розказали, скільки триматимуться грудневі морози
Починаючи з 2 грудня в країні переважатиме погода з невеликими морозами та сонячним небом. Фото: pixabay.com

Цьогоріч зимою морозна погода в Україні орієнтовно протримається до 10–12 грудня. А згодом знову почнеться потепління.

З 2 грудня в країні переважатиме погода з невеликими морозами та сонячним небом, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін, передає ТСН.

"Зима прийде в Україну за розкладом. По всій країні, за винятком півдня, температура повітря знизиться в денні години до 2–4 градусів морозу та до 7–14 градусів уночі. Водночас опади припиняться і переважатиме малохмарна та суха погода. Морози протримаються десь до 12 грудня, а далі знову прийде потепління", – розказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні суттєво погіршиться погода: оновлений прогноз

Щедрін додав, що після 12 грудня температура повітря в Україні в денні години становитиме до 0...+3°С, а на півдні навіть сягатиме +5...9°С.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде такою ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, раніше повідомляв народний синоптик Станіслав Щедрін. Загалом цьогорічна зима не повинна бути занадто холодною. Сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими, сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Зима в Україні: розказали, скільки триматимуться грудневі морози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі