пʼятниця, 07 листопада 2008 10:35

Жертви корабельної аварії були вимушені їсти людське м"ясо (ФОТО)

Берегова охорона США виявила біля Багамських островів дерев"яний баркас з двома домініканцями. Пізніше вони розповіли, що дрейфували два тижні і були вимушені харчуватися людським м"ясом.

Баркас відправлявся з Домініканської республіки з трьома десятками людей на борту. Це були нелегали, що прямували в Пуерто-Ріко на заробітки. Серед них знаходився і 31-річний Георгіо Марія Марізан з двома братами. Вони купили у капітана три місця в баркасі за ціною одного - $1800. Ця сума складає річну зарплату в країні. Багатьом нелегалам довелося закласти свої будинки.

Домініканцям належало пройти по морю більше 250 км. Проте пройшовши дві третини шляху за півтора дні, баркас зупинився - відмовили мотори. Ніхто з пасажирів особливо не запасався їжею, оскільки їм обіцяли, що шлях буде недовгим. Капітан був викинутий в морі в ході тієї, що виникла на борту сварки.

Після цього протягом двох тижнів нелегали вмирали один за іншим. Коли живими залишилися тільки Маризан, батько трьох дітей, і його брат, вони вирішили не викидати тіло останнього загиблого за борт, а харчуватися ним, щоб залишитися живими.

"Ми відрізали шматки з його ноги і грудей і ковтали їх, як пігулки, - розповів домініканець в лікарні. - Схоже на яловичину, майже те ж саме. Під шкірою був шар жиру, далі - м"язові волокна. Ми їли його, щоб залишитися в живих".

"Це перший раз, коли ми стикаємося з подібним випадком", - заявив представник американської берегової охорони.

"Я благав Бога, щоб хоч би один з нас вижив і розповів людям нашу історію", - сказав Маризан.

Нагадаємо, в Британії 20 жовтня був засуджений Містер гей-1993 за вбивство свого друга і канібалізм. Суддю вразив той факт, що обвинувачений, у минулому кухар, приготував шматок стегна жертви з оливковим маслом і спеціями. Цю справу він назвав "найогиднішою" в своїй практиці, повідомляє TheTimes.

Зараз ви читаєте новину «Жертви корабельної аварії були вимушені їсти людське м"ясо (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі