четвер, 27 вересня 2007 12:07

Жертвами збоченця 15 років були його дочка і домашні тварини

У Канаді чоловік постав перед судом за звинуваченням у регулярних зґвалтуваннях дочки, а також собак і коня. Злочинцеві вдавалося приховувати факти сексуальних збочень протягом 15 років. У травні підсудний 53-річний житель Едмонтона визнав себе винним у тому, що він протягом 14 років ґвалтував власну доньку. Також він зызнався в зоофылыъ, пояснивши, що впродовж 15 років жертвами його хоті ставали собаки та кінь.

У 1990-х роках сексуальний маньяк вже був засуджений до 2-річного терміну ув"язнення за сексуальні домагання до власної доньки та інших дітей.

Оскільки тоді злочинця визнали безпечним, після звільнення засудженому дозволили повернутись у сім"ю, яка жила в трейлері на захід від Едмонтона. Вже на другий день свого звільнення чоловік зґвалтував свою 8-річну дочку. А протягом 14 подальших років він регулярно ґвалтував її знову і знову..

Мати дівчинки нічого не знала про зґвалтування. Донька кілька разів хотіла розповісти їй про те, що відбувається, але всякий раз зупинялася, побоюючись виникнення конфлікту в сім"ї.

У ході розслідування стало ясно, що педофіл регулярно демонстрував своїм донькам порнографічні фільми. Підсудний проявляв схильності до зоофілії. За даними слідства, для цього він постійно тримав у себе сук. Зі всіма своїми собаками жіночої статі збоченець також регулярно займався сексом, вважає слідство.

За небажання тварин злягатися з ним злочинець катував свої жертви, наносячи їм побої битою чи ланцюгом. У несамовитості зоофіл починав душити собак, і якщо вони продовжували чинити опір, вбивав непокірну тварину.

Постраждала дівчинка розповіла, що вона часто бачила, як батько займається сексом з собаками і навіть зі своїм конем. Одного разу він зґвалтував її, після чого намагався примусити вступити у статеві стосунки з собакою. Проте після її істеричного крику навіть собака накинувся на господаря і фактично вкусив зоофіла.

Останній раз дівчина, якій тепер виповнилося 23 року, була зґвалтована в серпні 2003 року. Вона продовжувала жити в сім"ї через хвилювання за своїх молодших сестер. Лише у 2005 році вона стала жити окремо, а після того, як їй вдалося вивезти з будинку сестер і матір, дівчина звернулась у поліцію, повідомляє Canoe.ca.

Зараз ви читаєте новину «Жертвами збоченця 15 років були його дочка і домашні тварини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі