пʼятниця, 14 грудня 2007 11:29

Земляки Івана Сусаніна запропонували заховати Путіна у себе

 Жителі села Завражьє Кадийського району Костромської області вирішили врятувати російського президента від нібито підготовлюваного на нього замаху і запропонували йому з сім"єю притулок. Земляки знаменитого Івана Сусаніна запросили Володимира Путіна відвідати в ніч з шостого на сьоме січня 2008 року місцевий сільський храм.

За словами політолога Вадима Михайлова, запрошення було направлене Путіну кілька днів тому. Проте сьогодні воно "придбало несподівану актуальність", вважає Вадим Михайлов. Жителі села Завражьє також планували виступити з ініціативою висунення дружини Володимира Путіна на майбутніх другого березня 2008 року виборах.

Один з провідних американських експертів по Росії Ендрю Качинс представив 13 грудня у Вашингтоні 59-сторінкова доповідь "Альтернативні сценарії майбутнього Росії". За припущенням експертів, сьомого січня у Москві може відбутися вбивство президента Росії Володимира Путіна, місце якого займе голова РЖД Володимир Якунін, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Земляки Івана Сусаніна запропонували заховати Путіна у себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі