пʼятниця, 04 квітня 2008 11:47

Земфірі поставили страшний діагноз (ФОТО)

 
На минулому у вівторок сольному концерті на сцені "Олімпійського" Земфіра Рамазанова шокувала присутніх новим татуюванням. Коли, завершуючи виступ, артистка несподівано скинула сорочку, зал заревів. Фанати побачили, що на руках їх кумира красуються нові малюнки.

Скандалістка Рамазанова своє нове татуювання зробила спеціально для концерту в "Олімпійському". Зображення на плечах Земфіри розкрило фахівцям всі внутрішні проблеми, які мучать її вже багато років.

На думку психологів і майстрів тату, черговий малюнок на тілі "дівчинки-скандалу" прямим чином указує на її психічний стан і пристрасть до наркотиків.

"Земфіра нездорова, - упевнений знаменитий психолог-криміналіст Михайло Виноградов, що обстежив бітцевського маніяка. - Остаточний діагноз можна поставити після повного обстеження. Вірогідність того, що вона вживає наркотики, дуже висока."

На думку психолога, Рамазанова невипадково зробила собі тату саме з таким малюнком: щось середнє між павутиною і венами, що переплітаються.

"Значення такого малюнка цілком зрозуміле, - коментує Михайло Вікторович. - Вона вся заплуталася в павутині, в чомусь ще. Вона це і виражає в своєму татуюванні. Земфіра випробовує великі душевні муки, які її терзають і тримають в павутині всю її душу."

"Земфіра хвора давно і страждає від своєї хвороби і, можливо, від пристрасті до наркотиків теж давно, - додає Винограду. - Можливо, підготовка до цього концерту загострила всі її переживання."

Символ, витатуйований на руках Земи, використовується майстрами татуажа вже давно, його історія йде ще в часи Гулага.

"Якщо людина робить тату у вигляді павутини вен в області ліктя (як це зробила Земфіра), то це означає, що він наркоман, - поділився досвідом експерт з елітного салону татуВіктор Степанов. - За радянських часів у в"язницях такі тату робили хворим наркоманією", повідомляє "Z".

Зараз ви читаєте новину «Земфірі поставили страшний діагноз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі