четвер, 21 лютого 2008 10:18

Земфіра побила журналістку за питання про її стосунки з Литвиновою

Земфіра побила журналістку за питання про її стосунки з Литвиновою
 Після прес-конференції, влаштованої на прем"єрному показі фільму "Зелений театр у Земфірі", режисером якого була Рената Литвинова, Земфіра напала на одну з журналісток. Аліна Е. поставила питання, чи продовжує Рената Литвинова жити із Земфірою. На це Литвинова поцікавилася, звідки така інформація, а потім залишила прес-конференцію.

Через кілька хвилин до журналістки Аліни Е. підійшли охоронці Ренати Литвинової, які перепровадили 23-річну дівчину у кімнату, де знаходилася Земфіра. "Мене силою завели в кімнату, де вже знаходилася Рамазанова. Земфіра узяла мене за комір і почала кричати, що я собі дуже багато дозволяю", - розповіла журналістка.

За словами Аліни Е., вона не встигла сказати ані слова, коли відчула сильний удар в обличчя. " Я досі в шоці від події. Вона ударила мене в щелепу, після чого охоронці вигнали мене з кабінету, за руки відтягнувши до виходу з кінотеатру", - повідомила журналістка.

Знятий Ренатою Литвиновою фільм "Зелений театр у Земфірі" є сагою про любов, визнання в якій глядач знайде в піснях, жестах і поглядах. Фільм знятий у жанрі концерту, популярному на Заході і зовсім забутому у нас. У фільмі Земфіра плаває на катері, лікує хворе горло, танцює з бубном і співає.

Після прем"єри Тетяна Арно, яка була присутня на прем"єрі, відзначила: "Литвинова зняла Земфіру так, як знімала б саму себе. Для цього мало просто захоплюватися – потрібно по-справжньому полюбити", повідомляє "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Земфіра побила журналістку за питання про її стосунки з Литвиновою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі