пʼятниця, 20 вересня 2019 23:06

Зеленський зустрівся з представниками МФВ

Зеленський зустрівся з представниками МФВ
Зеленський провів зустріч із представниками місії МВФ. Фото: Prm

Президент Володимир Зеленський зустрівся із заступником директора Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду Джулією Козак і керівником місії МВФ в Україні Роном ван Роденом.

Сторони обговорили програму підтримки порядку денного реформ в Україні від МВФ. У зустрічі також взяли участь прем'єр-міністр Олексій Гончарук і міністр фінансів Оксана Маркарова. Про це повідомляє прес-служба президента.

"Я запевняю у повній підтримці структурних реформ в економіці, незалежності Національного банку та всебічного розслідування зловживань у банківському секторі", – заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єр-міністр назвав терміни нової програми з МВФ

Президент зазначив, що менш ніж за місяць роботи новообрана Верховна Рада ухвалила низку законів, які реформують фінансовий сектор, виведення економіки з тіні та реальну боротьбу з корупцією.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що влада шукає компроміс із мільярдером-олігархом Ігорем Коломойським у справі Приватбанку. МВФ попередив Україну про те, що припинення націоналізації Приватбанку поставить під загрозу програму співпраці.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зустрівся з представниками МФВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі