неділя, 22 березня 2020 18:55

Зеленський провів нараду з головами областей з приводу коронавірусу

Зеленський провів нараду з головами областей з приводу коронавірусу
Зеленський регулярно буде проводити наради. Фото: ОП

22 березня президент Володимир Зеленський провів нараду з головами обласних державних адміністрацій та міськими головами щодо запобігання поширенню коронавірусу.

На нараді були прем'єр-міністр Денис Шмигаль, представники профільних міністерств, керівник Офісу президента Андрій Єрмак і міський голова Києва Віталій Кличко, повідомляє пресслужба ОП.

"Сьогодні є два важливі моменти: це самоізоляція і подолання паніки. Будь ласка, пояснюйте людям, що карантин – це не жарти, і навіщо він потрібен, а також згуртуйтеся в цей нелегкий час, щоб показати спільну роботу влади, щоб захистити українців. Відкиньте в сторону політичну боротьбу. В єднанні – наша перемога", – зазначив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус в Україні: медики пояснили плутанину в даних

Президент буде проводити такі селекторні наради з регіонами двічі на тиждень. Він закликав області та обласні центри скласти список проблем на місцях для їхнього спільного вирішення.

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону, який передбачає проведення пленарних засідань парламенту і засідань його комітетів у режимі відеоконференції на період карантину.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський провів нараду з головами областей з приводу коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі