понеділок, 09 серпня 2021 11:40

Здоровіше не буває: назвали п'ять знаків зодіаку, які почуватимуться пречудово

Здоровіше не буває: назвали п'ять знаків зодіаку, які почуватимуться пречудово
Краще відмовитися від алкоголю, газованих напоїв, чаю та кави. Фото: pixabay.com

9 серпня прискорюється процес утворення каменів та піску в сечогінних шляхах. Слідкуйте за якістю питної води. Попийте сечогінні препарати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"9 серпня – особливий день, коли треба розпочинати загартування і прислухатися до свого самопочуття, - каже астрологиня. – Краще відмовитися від алкоголю, газованих напоїв, чаю та кави. Більше уваги приділіть шлунку і печінці. Від цього залежатиме ваше здоров'я протягом тижня. Пречудово почуватимуться Раки, Риби, Тельці, Стрільці та Водолії".

Овен

Погіршується мозкове кровопостачання. Провітрюйте робоче приміщення. Частіше виходьте на свіже повітря. Більше рухайтеся пішки.

Телець

Підвищується крихкість зубної емалі. Не допускайте різкої зміни температури страв під час споживання їжі. Поставлені пломби не триматимуться довго.

Близнюки

Розпочніть курс вправ на відновлення гнучкості хребта. Обирайте зручне положення спини під час роботи. Можуть турбувати болі в колінах.

Рак

Походіть ввечері босими. Зробіть перед сном теплі ванночки для ніг. Через догляд за ногами покращиться загальне самопочуття.

Лев

Вилучіть з денного раціону важкі для системи травлення продукти. Схильним до запорів варто простежити за своїм харчуванням.

Діва

Спостерігатиметься загальна фізична слабкість. Не допускайте надмірного перевантаження. Не захоплюйтеся тонізуючими напоями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень: на кого чекає найприбутковіший місяць

Терези

Виключайте з раціону висококалорійні страви. Не допускайте перекусів між основними прийомами їжі. Із зайвою вагою важко буде боротися.

Скорпіон

Зачекайте з початком нового курсу лікування. Ознайомтеся із сумісністю різних фармпрепаратів. Підвищується ризик появи побічних реакцій.

Стрілець

Добре промивайте нирки. Не провокуйте появи застійних явищ у сечогінних шляхах. Приділіть більше уваги особистій гігієні.

Козеріг

Погіршується відтік крові з вен. Можливі набряки через велике навантаження на ноги. Відпочивайте, піднявши ноги на стільчик.

Водолій

Знижується гострота зору. Не варто проводити операції на очах. Частіше робіть перерви під час роботи за комп'ютером.

Риби

Організм погано протистоятиме зовнішній інфекції. Запобігайте появі застуди. Нежить заважатиме зосередитися на роботі.

Тиждень з 9 по 15 серпня буде сповнений пригод і романтики. Таланитиме вправним керівникам і лідерам.

Зараз ви читаєте новину «Здоровіше не буває: назвали п'ять знаків зодіаку, які почуватимуться пречудово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі