пʼятниця, 05 березня 2021 17:07

"Збоченка, повія, днище" - співробітниця ЦВК звільнилася через цькування

"Збоченка, повія, днище" - співробітниця ЦВК звільнилася через цькування
Співробітниця ЦВК звільнилася через цькування після розповіді про секс-іграшку. Фото: Bad Mama

Помічниця голови ЦВК Анжела Єременко звільнилася через цькування, викликане дописом про зламаний вібратор.

Про це вона повідомила у своєму Facebook–блозі, який веде під псевдонімом Bad Mama.

"Я звільнилася. По-перше, тому що бути відкритою і жартувати над тим, що я хочу для мене важливіше будь-якої посади. По-друге, тому що та команда комунікації, яку вдалося побудувати, повинна продовжити свою справу, не наражаючись на ризики нових вкидань й атак, а через мене це робити легко", - зазначила Єременко.

За словами експомічниці, після публікації допису про вібратор їй написали понад 100 образливих коментарів, називаючи її "збоченко, повіє, днище".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса поміняла "Оскар" на вібратор

У ЦВК Анжела Єременко прийшла понад рік тому "з місією змінити комунікацію державного органу та побудувати сильну команду". Після публікації допису у блозі про зламаний вібратор, який їй подарували на День закоханих, з'явилося багато негативних коментарів. Дописувачі радили жінці, зокрема, знайти "нормального мужика", "почистити пори" та змінити роботу. Окремі ЗМІ зробили з цього скандальну новину.

Зараз ви читаєте новину «"Збоченка, повія, днище" - співробітниця ЦВК звільнилася через цькування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі