пʼятниця, 19 вересня 2008 09:15

Збоченець-педофіл знімав порнофільми за участю 6-річних малюків

Напередодні у Черкасах правоохоронці затримали 51-річного збоченця-педофіла, який залучав до своїх сексуальних утіх малолітніх дітей, серед яких навіть були шестирічні малюки.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

За кожною дитячою бідою завжди стоїть або недостатня, або зайва "увага" дорослого. У даному випадку зайвою увагою варто вважати використання неповнолітніх як об"єкту для наживи. Раніше судимий за зґвалтування мешканець Криму у підвалі власного будинку влаштував порностудію. До зйомок еротичних фільмів чоловік залучав неповнолітніх дітей з неблагополучних родин. Їм "режисер" платив по 25 гривень. У зйомках фільмів брав участь і рідний 21-річний син. Правда, 8-річну доньку батькові було шкода використовувати для цієї мети. Чоловік був не проти і своєї участі у фільмі, він перевдягався в жіночий одяг, носив перуки та користувався косметикою.

Чоловік мав наміри розповсюджувати дитячу порнографію через так звану "всесвітню павутину", однак його плани порушили працівники міліції, в будинку чоловіка було вилучено комп"ютер на якому були змонтовані короткометражні порнографічні ролики.

Правоохоронці викрили злочинця і порушили кримінальну справу, визначивши запобіжний захід – підписку про невиїзд, але чоловік порушив закон і змінивши зовнішність виїхав до Києва. Втім, викрити злодія допомогли… вареники, які чоловік приїхав їсти із столиці до Черкас. У вареничній його й затримала міліція. Наразі злочинець перебуває за ґратами і чекає на покарання.

Сексуальна експлуатація у комерційних цілях є однією із найжорстокіших форм насильства щодо дітей. Діти, які стали її жертвами, зазнають фізичних, психосоціальних та емоційних страждань, наслідки яких відчуваються протягом усього життя.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Збоченець-педофіл знімав порнофільми за участю 6-річних малюків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі