Ексклюзиви
вівторок, 28 жовтня 2008 12:07

Збитки від фінансової кризи вже складають майже $3 трильйони

Збитки від фінансової кризи вже складають майже $3 трильйони
Втрати світових фінансових установ склали в результаті кризи 1,8 трильйона фунтів стерлінгів (2,8 трильйона доларів). Про це йдеться в доповіді Банку Англії. Для порівняння, ВВП тієї ж Росії за 2007 рік складав 1,3 трильйона доларів.

Оцінка глобальних потрясінь британським ЦБ стала набагато песимістичнішою в порівнянні з попереднім звітом в травні. Згідно доповіді, криза на світових фінансових ринках стала найсильнішою з часів Першої Світової війни. Разом з тим наголошується, що завдяки зусиллям урядів і центробанків вдалося уникнути набагато масштабніших лих.

У звіті Банку Англії повідомляється, що допомога від держав банківській сфері по всьому світу склала більше 750 мільярдів фунтів (1,3 трильйона доларів). У самій Великій Британії була проведена рекапіталізація банків на загальну суму 37 мільярдів фунтів.

По даним за серпень, кредитні інститути США і Європи офіційно визнали близько 600 мільярдів доларів втрат, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Збитки від фінансової кризи вже складають майже $3 трильйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути