четвер, 17 квітня 2008 14:19

Збирають підписи проти відставки губернатора Сумщини

У Сумах створили ініціативну групу незадоволених відставкою губернатора Павла Качура, 54 роки. Розпочали збирати підписи під відкритим листом на ім"я президента Віктора Ющенка.

— Так не роблять, — вважає міський голова Тростянця Юрій Бова, 36 років. — Павла Степановича відправили у відставку кулуарно, без пояснень.

Член ініціативної групи 39-річний Сергій Лустенко говорить, що протягом дня відкритий лист підтримали майже два десятки громадських і політичних організацій. А також чимало відомих у Сумах людей.

— Ми розуміємо, що відкрутити ситуацію назад не вдасться, — говорить Лустенко. — Прагнемо іншого: щоб кадрові призначення в області здійснювали прозоро, з урахуванням громадської думки.

7 квітня президент Віктор Ющенко звільнив із посади голови Сумської облдержадміністрації Павла Качура. Цього ж дня призначив тимчасово виконувати обов"язки губернатора 55-річного Миколу Лаврика.

Зараз ви читаєте новину «Збирають підписи проти відставки губернатора Сумщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі